Edzhetek nagy súlyokkal?
Talán egy fél éve voltam üzemorvosnál, aki megint ráírta a lapomra, hogy 5 kg-nál nehezebbet ne emeljek (elsősorban a szemem miatt).
Alapjáraton elég gyenge vagyok, 2 7 kg-os súllyal is döcögve mennek a gyakorlatok.
Ha a 27 kg-os súlyzók nehezek neked, akkor nem hiszem, hogy még nagyobb súlyokra kéne váltanod. Először a 'könnyebbet' szokd meg annyira, hogy ne ess össze alatta, és azután emeld, miután már nem érzed megeröltetőnek.
Ha csak a szemed miatt írta azt a doki, akkor szerintem mindegy, hány kilókat emelgetsz. Kivéve akkor, hogyha erőltetés közben kigúvadnak a szemeid..akkor hanyagold😅😛
2-7? Vagy 27? :)
Szerintem ne emelje 5 kg-nál többet, ha ezt az orvos is mondta. Elsősorban a szemed miatt? Magyarul van más gond is?
Jaj hagyjuk már ezt az orvos is megmondta dolgot.
Az én üzemorvosom szerint a fehérje por szteroid...
Nem értenek a sporttal kapcsolatos dolgokhoz.
1#
A szemem nem gúvad ki , olyan mértékű pajzsmirigy gondom hála isten nincs. 😂
Alapjáraton elég erős szemüveget hordok (egyik 7-es, másik 6-os)
2#
2 db 7 kg—os :D
Azt mondta, a szemem, meg a saját súlyom miatt (amit nem igazán értek, a saját tömegem miért befolyásolja, mennyit emelhetek)
3#
Ez nem kifekjezetten sporttal kapcsolatos dolog volt, azért írta rá, hogy ne velem cipeltessék ki a 20 kg-os krumplikat kartonszám- hiába bírtam el.
Mi baja van a szemednek? Ezt nem irtad le.
Nagybatyamnak pl. retina levalasa volt, tobbszor mutottek. Egy ilyen esetben valoban nem szabad nehezet emelni, mert konkretan a latasod forog kockan. Annyit nem er az egesz.
Gyengénlátó vagyok.
Szemtengelyferdülés.
Ha becsukom a jobbszemem, mozog a bal, fekve is, amire azt mondták, nem normális. Másról nem tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!