Futásban milyen tempó számít jónak?
Attól függ milyen távot tudsz tartani ezzel. Meg hogy honnan indultál, hány éves vagy, milyen túlsúllyal rendelkezel, milyen sportmúlttal, férfi vagy vagy nő stb.
Szóval ezer dologtól.
Nekem kb 4:15ös a tempóm, én az enyémet jónak érzem, de valakihez képest nyilván lassú.
Attól függ milyen távot tudsz tartani ezzel.
6-8km, biztos menne több is de unalmas.
Meg hogy honnan indultál, hány éves vagy,
Fél éve nyomom heti 1-2x, 30 éves
milyen túlsúllyal rendelkezel,
Miért kell egyből azt feltételezni, hogy dagadt voltam/vagyok? Soha nem volt felesleg rajtam és büszke vagyok erre!
milyen sportmúlttal,
4 év testépítés
férfi vagy vagy nő stb.
Férfi
Olvasd el akkor mégegyszer az első választ!
Amúgy meg de, egyből mindenki azt feltételezi így látatlanban a másikról, hogy dagadt mert a népesség nagyobb része valóban dagadt. Fel se merül már lassan, hogy vannak normális fizikummal rendelkező emberek.
Azt írtad neki, hogy nem mindegy milyen túlsúllyal rendelkezel. Erre nekiállsz testzsírrol hadoválni? Szerintem legyél előbb az alapokkal tisztában mielőtt nekiállsz tanácsokat osztogatni másoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!