Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megfelelő ez az étrend?

Hunor7 kérdése:

Megfelelő ez az étrend?

Figyelt kérdés

1. Étkezés - 70g zab, 40g true whey, 1 banán

2. Étkezés - 250g vörösbab (száraz súly)

3. Étkezés - edzés után: 30g true whey

4. Étkezés - 5 tojás, rántottaként, valami zöldséggel

A mennyiségen annak függvényében változtatnék, hogy épp tömegelek, szálkásítok, vagy szinten tartok. Teljes értékű, vagy nagyon egyhangú? Esetleg vannak olyan tápanyagok, amiket ezzel nem kapok meg? Nem vagyok vega, csak egyszerűen ez egyszerűbb, olcsóbb, mintha húst ennék. Illetve a babhoz valami egyszerű dolgot tudtok, ami feldobná?

2019. júl. 27. 13:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy adatod irhattál volna magadról azért. Minőségben jó, menniységben nem. Fehérje irtó kevés, nem tudom hány kg vagy de 80g fehérje ha 40kg vagy akkor lenne oké. Egy 100g csirkét még hozzátehetnél az étkezésidhez.

(Mind a 4-hez).

Ezzel tömegelni nem tudsz, sőt ezek a makrók még diétához is kevesek.

2019. júl. 27. 13:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Elnézést, az adatok hiánya miatt, igazából a mennyiségeket sem kellett volna írnom, mert magára a tápanyag értékére vagyok kíváncsi, nem a mennyiségére. Egyébként az edzés utáni shake NÉLKÜL is 130g fehérje, nem 80. :)
2019. júl. 27. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!