Szerintetek kijönne a napi 180g fehérjebevitel?
Reggelire műzlit vagy zabkását eszek, egy szelet banánnal és egy fehérjeturmixxal
Dél felé ebédkor eszek rizses húst zöldséggel vagy babfőzeléket és bármilyen levest ami sok zöldsége van, késődélután ugyanazokat és egy külön csirkecombbal, és lefekvés előtt fehérjeshake és ugyanazt eszek, amit ebédre, ha nincs akkor két főtt tojást, és természetesen edzés előtt 30-60 perccel is eszek, és edzés után is shaket iszok tehát edzőnapokon kijönne a 3 shakefogyasztás. Gyrost is szoktam enni edzés után marhahúsa miatt. Szerintetek kijönne nekem a 180 gramm fehérje? (90 kiló 189cm magas és se nem duci, se nem vékony vagyok)
Ez a gyakori kerdések es itt mindenki rettentőprofi úgyhogy engem szét fognak szedni...
Eleve 2gramm*testtömeg NEM kell...
Azert ez a szám terjedt el, mert kb ez a maximum mennyiség, amit a szervezet natural fek tud használni, ha tökéletes az edzés-étrend...
Hacsak nem edzel 5-6 eve, akkor nyilván nem színizom az a 90... A száraz izomtömegedet kell táplalni, a zsirod nem ker fehérjét...
Nyugodtan számolhatsz 120-140gramm fehérjével, azzal is ugyan úgy fogsz fejlődni.
Amúgy en kb 0.8-1gramm * testtömeg fehérjét viszek be, megsem vagyok összeesve... Mondjuk nemn is célom fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!