Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Melegben sielnek?

Melegben sielnek?

Figyelt kérdés
Hogy van az hogy látok sokszor olyan képeket hogy a háttérben nagy hó van és a csajszi meg bikiniben napszemüvegben pózol?
2018. febr. 6. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Levette a ruháját.
2018. febr. 6. 13:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Voltál már síelni? Bár mindegy is.

[link]

Nincs ám olyan hideg ott. Feltéve, ha nem felhős az ég. A nap süt ám piszkosul. A sport meg melegít. Mondjuk érdemes nem zakózni és nem is feltétlen kell túlzásba vinni a pőrén öltözést, de vállalható.

Én szoktam ujjatlan pólóban is síelni.

2018. febr. 6. 14:42
 3/5 A kérdező kommentje:

Én nem voltam sielni ezért kérdezem néha látok sÍ ruhába beöltözve embereket most meg VV Mici posztolt az instagram oldalán egy képet ahol a háttérben nagy hó van

ő pedig bikiniben és napszemcsivel

2018. febr. 6. 14:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet csak a hotel wellneséből jött ki és épp csak egy képért pózol utána visszamegy.De amúgy ja ha süt a nap és nem fúj a szél akkor azért lehet bírni, nem egy Szibériát kell elképzelni :D.

De nem tanácsos hosszabb ideig kinnt maradni...

2018. febr. 6. 18:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Változó. Ha az ember végig nyomja nyitástól zárásig, akkor az elején fázik, a közepén megsül, a végén megint fázik. Nagyon más lehet a sípálya alsó és felső része is, különösen, ha fent fúj a szél. Másrészt ha az ember nincs átfagyva, akkor egy pár perc után még nem kezd el fázni, ha levetkőzik. Tartósan szerintem senki nem tartózkodik bikiniben a sípályán, 10 foknál nem szokott melegebb lenni.
2018. febr. 8. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!