Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Korizni tanulás felnőttként?

Korizni tanulás felnőttként?

Figyelt kérdés

Szeretnék megtanulni korizni, de még sosem csináltam. 37 vagyok.

A neten néztem, hogy a Városligetben tartanak oktatást 5 év felettieknek és felnőtteknek.

Utóbbiak vajon mennyire gyakran vesznek részt ilyesmin, vagy ott inkább csak kisgyerekek vannak?

Azért nem szívesen próbálkoznék az 5-8 évesek között egyedüli felnőttként, érdekes jelenet lenne :)

2018. jan. 1. 11:32
 1/3 anonim válasza:
tuti hogy nem egyedül lennél. másrészt meg vigyél el valakit. vagy ha nem, akkor sétálj arra és nézd meg. Senki nem fog bilincsbe verni és rákényszeríteni hogy végy részt ez oktatáson
2018. jan. 3. 12:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Harminc felett tanultam meg síelni, később pedig snowboardozni... Ki tudja mi jön még?

Ha kedved van valamihez akkor csináld, ne azon gondolkozz hogy te talán tul öreg vagy hozzá. Nem vagy.

2018. jan. 4. 13:48
 3/3 anonim válasza:
Szia idén januárban tanultam meg jegkorizni, 3 nap alatt, görkorizni majusban egy hét alatt, 4 napos sitanfolyamra megyek februárban. 26 éves vagyok. Hajrá
2018. jan. 4. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!