Lehetőleg téli futóruházat
Kompressziós aláöltözet alap, felette rétegek
És mióta csinálod ezt 47 év???
Túl régóta nem, mert már lerokkantál volna... Vagy ami valószínűbb, hogy kamus kis csíra vagy....
117/F...
mitől rokkannék le? kéred a címemet? látogass meg bátran!
cáfold meg amit írtam, vagy viselkedj kislányosabban! mert amit te nehezen képzelsz el, azt én még röhögve megcsinálhatom...
jah, merhogy te vagy a 150-200ezres futóruhás...ezért vagy így elérzékenyülve...mert én másképp gondolom...igazad van egyébként. van egy ilyen réteg is mint te. aki szem előtt sportol, hogy lássa mindenki a menő cuccát. nektek nem is ajánlom a téli futást mert kipirosodik az arcotok.
na jó nem akarok bunkó lenni, mert az nem vezet sehová. de hidd el, van tapasztalatom a témában.
és nem azért mert olvastam róla.
(ilyen szavakat, hogy "kamus kis csíra" azok használnak akik főműsoridőben futnak a tó körül a rekortánon 200ezres ruciban, x5-tel érkeznek...és kerülgetem őket az erdőben)
de nekem még ők se mondják mert ismernek és tisztelnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!