Valóban nem szabad minden nap futni és tornázni?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy kell egy nappihenő, és igazából akkor "fogyunk". De én minden nap futok. Az baj?2014. júl. 19. 12:19
1/6 tkodit válasza:
Az "akkor fogyunk része hülyeség", de az izmoknak kell pihenő. Persze nem mindegy, hogy kétszáz kilóval guggolsz, vagy Rubintrékázol a tévé előtt.
A fogyás meg leginkább étrendfüggő.
2/6 anonim válasza:
A fogyás leginkább étrendfüggő. Aerob edzés minden nap mehet, de komoly erőedzés az más dolog.
3/6 anonim válasza:
200 kilóval guggolástól nem hiszem hogy lehet fogyni...
4/6 anonim válasza:
Pedig lehet. Ez ugyanis attól függ, hogy kalória mínuszban vagy e. Ha abban vagy, akkor teljesen mindegy, hogy mit edzel! Sima súlyzós edzéssel is jól le lehet szálkásítani, ha jól belőtt étrend van.
5/6 tkodit válasza:
Az edzés intenzitására, keménységére utaltam. De mint Monti is írta, nem az edzés a fő szempont, hanem az étrend. A súlyzós edzés más mozgásformákkal (aerob, intervall, kinek mi jön be) véleményem szerint a legjobb bármilyen esztétikai változásra, legyen az fogyás, vagy izmosodás.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat! :)
2014. júl. 19. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!