Mikor menjek futni télen?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy van hasonló kérdés! Szóval mindjárt 13 éves vagyok, szoktam menni futni, de télen nem tudok. Amikor végre lenne rá időm, akkor már sötét van. A hideg nem akadály, de a sötétség igen. Városban lakok, a szüleim nem engednek el egyedül ilyenkor és én se szívesen mennék. Tipp?2014. dec. 26. 15:24
2/7 anonim válasza:
Fuss szobában! Amennyit szoktál futni,fuss annyit,mondjuk egy jó zenére vagy akár bármit,hidd el,nem olyan rossz az!
3/7 A kérdező kommentje:
Amikor világos van, akkor a diákok mennem haza a suliból stb. én meg mint egy idióta ott futkározok.
2014. dec. 26. 19:53
4/7 anonim válasza:
Ne szégyelld, hogy futsz. Eleinte fura, hogy látnak, aztán majd megszokod. Vagy a másik lehetőség, hogy nem jársz. Valamit valamiért. Vagy keresel egy futópályát, és ott futsz nappal, ott biztos nem néznek hülyének érte.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tegnap voltam futni, és nem volt gáz.:)
2014. dec. 28. 10:09
6/7 anonim válasza:
Szia!:) A mis sulinkban nulladik órában, vagy kora délután szoktak futni.:) Szerintem a hajnali jobb, igaz, nehéz felkelni, de sokkal üdítőbb. Ne szégyelld, hogy futsz,én büszke lennék rá:)
7/7 A kérdező kommentje:
A nulladik óraival majd bepróbálkozok! :D De a délutáni működni látszik. :) Köszi!!
2014. dec. 29. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!