Menjek futni vagy ne?
Figyelt kérdés
Szoktam futni járni 40-50 percet, de jelenleg nagyon erős szél fúj és elég hideg van, nekem pedig nincs itt a sálam (ha fúja szél akkor mindig rakok a nyakamba sálat) és kicsit köhögök is (sajnos sokszor szedem a számon keresztül a levegőt futás közben :( ). Merjem megkockáztatni a sál nélküli futást vagy ne?
köszi
2014. okt. 22. 16:36
2/3 Csiß válasza:
"sajnos sokszor szedem a számon keresztül a levegőt futás közben :( "
Hát ez borzasztó!! És még élsz??
Én mindig a számon keresztül veszem a levegőt futás közben és semmi bajom..Ne olvass magazinokban futással kapcsolatos tanácsokat mert sosem fogsz futni :)
Kérdésedre is válaszoljak:
Én ebben a viharos időben azért már nem mennék el futni.Nem lesz semmi baj ha egy alkalmat kihagysz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Voltam futni.
2014. okt. 22. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!