Első alkalom a jégen?
Figyelt kérdés
Ma voltam először korizni(kb. másfél órát),tetszeni tetszett,illetve igyekeztem is,de valahogy mégsem sikerült belejönnöm.
Esni nem estem,valahogy mindig megtaláltam a balanszot,hogy ne nézzem meg a jeget/palánkot közelebbről,de szinte összevissza csúszkáltam a csarnok szélén.
Milyen ötleteitek vannak,hogy szépen,jobban menjen?
(20/L,hobbi szinten jégkorongozni szeretnék megtanulni,de mielőtt tanfolyamra mennék,gondoltam megismerkedem a jéggel)
2014. dec. 20. 23:26
1/3 anonim válasza:
Ha megvan az egyensúly az már egy jó alap :) Első dolog kösd be a korit rendesen, mert ha nincs rendesen bekötve mozog a bokád és onnantól kezdve nem te irányítod a korit :) másadik dolog: lehet hogy megkéne élezni a koridat, sokat tud segíteni :) és harmadik dolog korizz, korizz , korizz :) gyakorlás nélkül nemjössz bele :)
2/3 anonim válasza:
Én pár napja voltam 4 év kihagyás után. 4 évvel ezelőtt is csak bicegtem a koriban. Szabályok. Hajlítsd be a térded egy kicsit. Hajolj előre egy kicsit, és menni fog. ahogy én felfogtam az az, hogy a jobb lábammal mindig tolom/lököm előre magamat. 30 perc után belejöttem
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a tanácsokat is!:)
2014. dec. 22. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!