Milyen ruhában síeltek?
Időjárásfüggő.
A termo aláöltözetek jó, ha vannak, a nadrág mindenképp legyen ebből... szétfagy a lábad, térded, mire felvisz a felvonó.
Zokni mindegy, milyen, én jobban szeretem a sima magasabbszárú sportzoknit, olyat, amit a teniszezők is használnak. Ez tuti nem csúszkál el, mint a térdzokni vagy a sízokni - amiknek ha nincsen speciálisan gumírozott részük a lábfejnél, bokánál, 100%, hogy el fognak csúszni, és kényelmetlen.
Felsőtestre azt vegyed fel, ami kényelmes, lényeg, hogy ne fülledjél bele, de ne is fázzál.
Nálam ez jó időben vagy egy darab hosszúujjú termoaláöltözet és egy pamutpóló, vagy közönséges pamut alsótrikó, pamut garbó és polármellény.
Szerintem a sízokni igenis jó. Amúgy még aláöltöző, polárpulcsi, sínadrág, sídzseki, sál, sapka, síkesztyű.
Sapka helyett sisak is jó.
Sok sikert a síeléshez!
időjárás és emberfüggő.
Én bírom a hideget nagyon, de azért egy hosszúujjú póló fölé kabát meg egy vastag sígatya nem árt..
Aztán ha már külföldre mész ahol -6 - -16 fokok vannak, ott érdemes sízoknit húzni, mert vékonyzokniba eléggé tudna fázni a lábak. egy vastag sígatya elég, de pl a hosszúujjú póló fölé van egy polár aláöltözetem amit felveszek és arra a dzseki. síkesztyű, sapka alap. meg sál sem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!