Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Milyen ruhában síeltek?

Milyen ruhában síeltek?

Figyelt kérdés
én úgy gondoltam,hogy alul cicagatya sídzseki sízokni,felül síeléshez való hosszúujjú,felé termopulcsi és a dzseki.kezdő vagyok,tuti rengeteget fogok esni
2010. jan. 23. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a sízoknit, tehát sima térdzokni, a sígatya alá nem veszek semmit. Felül egy síaláöltözet (vékony hosszúujjú, ami melegen tart, de nem izzadsz benne), rá egy mellény és ennyi.
2010. jan. 23. 19:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Időjárásfüggő.

A termo aláöltözetek jó, ha vannak, a nadrág mindenképp legyen ebből... szétfagy a lábad, térded, mire felvisz a felvonó.

Zokni mindegy, milyen, én jobban szeretem a sima magasabbszárú sportzoknit, olyat, amit a teniszezők is használnak. Ez tuti nem csúszkál el, mint a térdzokni vagy a sízokni - amiknek ha nincsen speciálisan gumírozott részük a lábfejnél, bokánál, 100%, hogy el fognak csúszni, és kényelmetlen.

Felsőtestre azt vegyed fel, ami kényelmes, lényeg, hogy ne fülledjél bele, de ne is fázzál.

Nálam ez jó időben vagy egy darab hosszúujjú termoaláöltözet és egy pamutpóló, vagy közönséges pamut alsótrikó, pamut garbó és polármellény.

2010. jan. 23. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a sízokni igenis jó. Amúgy még aláöltöző, polárpulcsi, sínadrág, sídzseki, sál, sapka, síkesztyű.

Sapka helyett sisak is jó.

Sok sikert a síeléshez!

2010. jan. 24. 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:

időjárás és emberfüggő.

Én bírom a hideget nagyon, de azért egy hosszúujjú póló fölé kabát meg egy vastag sígatya nem árt..

Aztán ha már külföldre mész ahol -6 - -16 fokok vannak, ott érdemes sízoknit húzni, mert vékonyzokniba eléggé tudna fázni a lábak. egy vastag sígatya elég, de pl a hosszúujjú póló fölé van egy polár aláöltözetem amit felveszek és arra a dzseki. síkesztyű, sapka alap. meg sál sem árt.

2010. jan. 30. 13:46
 5/5 anonim válasza:
Attól függ. Én pl. elég fázós vagyok. Szal alul sokszor cicagatyával is tiszta jeges utána a combom, szerintem mindenképp kell a vastag gatya alá is vmi! Felül meg ha jobb idő van, elég egy poló és vastag garbó, de hidegben 2 pulcsiban is szoktam. Meg függ attól is, h milyen vastag a kabátod/gatyád. Sztem 1. nap öltözz inkább fel jól, és másnap már tudod korrigálni a tapasztalatok alapján!=)
2010. febr. 9. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!