Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Amikor síeltek hova rakjátok...

Amikor síeltek hova rakjátok a telefonotokat?

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 18:52
1 2
 1/16 anonim válasza:
Olyan síkabátot kell lenni aminek bent is van zsbe! ezután magától értetődik
2010. jan. 2. 18:57
 2/16 anonim válasza:
0%
még egy ilyen kiruccanáson sem lehet teló nélkül lenni?? hm...
2010. jan. 2. 19:17
 3/16 A kérdező kommentje:

1.válaszoló köszii,de mivan ha elesek és a telóra és tökremegy??

1.tudod sulis sítáborba megyek,és a szüleimnek el kell vhogy érnie..

2010. jan. 2. 20:00
 4/16 anonim ***** válasza:
0%

nem kell elérnie. Baromság, este beszélsz velük.

Az összes elektronikai cucc teljességgel felesleges a sípályára. Még a zene is, mert akkor a körülötted lévőket nem hallod (és sokkal kevesebb információhoz jutsz a hóról is amin épp haladsz). Este telefonáljál. Ennyi a titok.

2010. jan. 2. 21:23
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
én is a belső zsebben vittem magammal, mivel azzal fényképeztem.. estem is elég nagyokat, de nem lett semmi baja. Ha akkorát esel, hogy eltörik vagy hasonló, akkor nem az lesz a legnagyobb gondod, hogy tönkrement a telefonod.
2010. jan. 2. 21:45
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne felesleges? És ha burkázol, akkor vársz törött lábbal a rekettyésben, mert nem tudsz senkit sem értesíteni?
2010. jan. 2. 22:34
 7/16 A kérdező kommentje:
oks köszii.akk magammal fogom vinni,de a síkabátom legbelső zsebébe rakom,a mellkasom közelébe,csak nem esek teljesen hasra..
2010. jan. 3. 11:54
 8/16 anonim válasza:
0%

22:34es egy sípályán az ember nem egyedül van. Segítséget biztos nem az otthoniak nyújtanak.

Én is inkább az esti telefonálást ajánlom. Döntsd el h. sízel vagy mobilozol...

2010. jan. 9. 12:08
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
azért előfordulhat, hogy a pályán lévők se veszik észre, hogy bajod esik. Voltam olyan pályán (habár az ilyen átvezető út volt), aminek az oldalán elég könnyen lebucskázhattam volna és a sűrű köd miatt senki nem vette volna észre. Nemtom ott van-e egyáltalán térerő, de a hálózati jelet legalább be tudják valamennyire mérni, ha keresnek. Mindenesetre én mindig magamnál tartom. A másik, hogy mi walkie-talkie-t használtunk, hogy tudjunk kommunikálni, ráadásul ingyen.
2010. jan. 9. 12:44
 10/16 A kérdező kommentje:
nálam lesz a telefon,mivel kitudja milesz:)tényleg hogyha mondjuk nekicsapódok egy fának,és senki nem lesz ott tudok segítséget hívni.ha meg összetörik a teló,az lesz a legkisebb gond hogy azt lecseréljem..csak ne törjem össze magam.és ezt nem nagyképűségből mondtam
2010. jan. 11. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!