Amikor síeltek hova rakjátok a telefonotokat?
Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 18:52
1/16 anonim válasza:
Olyan síkabátot kell lenni aminek bent is van zsbe! ezután magától értetődik
2/16 anonim válasza:
még egy ilyen kiruccanáson sem lehet teló nélkül lenni?? hm...
3/16 A kérdező kommentje:
1.válaszoló köszii,de mivan ha elesek és a telóra és tökremegy??
1.tudod sulis sítáborba megyek,és a szüleimnek el kell vhogy érnie..
2010. jan. 2. 20:00
4/16 anonim válasza:
nem kell elérnie. Baromság, este beszélsz velük.
Az összes elektronikai cucc teljességgel felesleges a sípályára. Még a zene is, mert akkor a körülötted lévőket nem hallod (és sokkal kevesebb információhoz jutsz a hóról is amin épp haladsz). Este telefonáljál. Ennyi a titok.
5/16 anonim válasza:
én is a belső zsebben vittem magammal, mivel azzal fényképeztem.. estem is elég nagyokat, de nem lett semmi baja. Ha akkorát esel, hogy eltörik vagy hasonló, akkor nem az lesz a legnagyobb gondod, hogy tönkrement a telefonod.
6/16 anonim válasza:
Miért lenne felesleges? És ha burkázol, akkor vársz törött lábbal a rekettyésben, mert nem tudsz senkit sem értesíteni?
7/16 A kérdező kommentje:
oks köszii.akk magammal fogom vinni,de a síkabátom legbelső zsebébe rakom,a mellkasom közelébe,csak nem esek teljesen hasra..
2010. jan. 3. 11:54
8/16 anonim válasza:
22:34es egy sípályán az ember nem egyedül van. Segítséget biztos nem az otthoniak nyújtanak.
Én is inkább az esti telefonálást ajánlom. Döntsd el h. sízel vagy mobilozol...
9/16 anonim válasza:
azért előfordulhat, hogy a pályán lévők se veszik észre, hogy bajod esik. Voltam olyan pályán (habár az ilyen átvezető út volt), aminek az oldalán elég könnyen lebucskázhattam volna és a sűrű köd miatt senki nem vette volna észre. Nemtom ott van-e egyáltalán térerő, de a hálózati jelet legalább be tudják valamennyire mérni, ha keresnek. Mindenesetre én mindig magamnál tartom. A másik, hogy mi walkie-talkie-t használtunk, hogy tudjunk kommunikálni, ráadásul ingyen.
10/16 A kérdező kommentje:
nálam lesz a telefon,mivel kitudja milesz:)tényleg hogyha mondjuk nekicsapódok egy fának,és senki nem lesz ott tudok segítséget hívni.ha meg összetörik a teló,az lesz a legkisebb gond hogy azt lecseréljem..csak ne törjem össze magam.és ezt nem nagyképűségből mondtam
2010. jan. 11. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!