Futásnál, kocogásnál hová teszitek a kulcsotokat, telefonotokat, egyéb ilyesmit?
Még nem jöttem rá a megoldásra. Kézben utálom fogni, övtáska zavaró lenne, más ötletem meg nincs nagyon. Legfeljebb a karra erősíthető kis tartóvacak, de abból meg nehezen nézem ki, hogy belefér egy kulcs anélkül, hogy nyomjon.
Ötletek?
Köszi!
úgy tudom lehet kapni kifejezetten ilyen ruhadarabokat, amikbe lehet ezeket pakolni, csak sajnos az áruk elég magas
én nem viszek semmit futáshoz csak ipodot azt is a karra rögzítve :)
Azért viszek kulcsot, hogy be tudjak menni utána a házba... Addig nem hagyom nyitva a kaput...
Én is a kezemben fogom, de utálom. Azért köszi :)
Hová jársz futni?
Én a közelben lévő sportpályára. A kulcsomon nyakba akasztó van, aminek a segítségével a korlátra, vagy a kapura kötöm a kulcsot. Este 11 körül megyek, olyankor már nincs arra senki. Nappal meg úgyis látod, ha valaki ott matat.
Egyébként tényleg az a megoldás, hogy felveszel valamilyen tartót, amiben el tudod tenni, hogyha az én módszerem nem kivitelezhető nálad.
Üdv! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!