Le szoktátok tisztítani a telefonotokat?
Végül is mindennap fogdossa az ember, buszon, pénz fogdosása, evés után is, elég sok piszok van rajta.
Este pedig lefekvéskor sokan azon állítják be az ébresztőt, vagy telefonálás után kézzel esznek.
Én le szoktam törölni alkoholtartalmú tisztítószerrel, ti takarítjátok valamivel?
néha pzs-vel
bár ugyanúgy tapogatjuk a laptop touchpadját is és azt mégsem tisztítják olyan gyakran
Nem. Csak ha nagyon ujjlenyomatos akkor letörlöm. Eddig semmi bajom nem lett. És szerintem ennyi kosz kell. Amúgy náthás is kb. 3 évente vagyok.
17L
Én szétszedni nem szoktam, táskában, tokban tartom, annyira nem porosodik mintha zsebbe raknám. Inkább csak ujjlenyomatos meg az ide-oda pakolástól piszkos, alkoholtartalmú tisztítószeres vattával szoktam letörölni.
A laptopom touchpadját is ugyanígy tisztítom, mellette az egeret és a billentyűzetet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!