Lehet így tisztítani a Samsung Galaxy S2 képernyőjét?
Érintőképernyős telefonra fólia fatális hülyeség! Ha elcsúszik, rosszul rakod fel vagy valami akkor simán lehet ha a távolságérzékelők és a giroszkóp nem fog működni rendesen, és akár az is elképzelhető, hogy ezzel elkalibrálod az amúgy tökéletes érintőkijelzőt. Hülyeség! Vegyél neki egy bőr tokot, és ennyi.
Én DEFYmet zsebben hordom, simán mert mint tudjuk, annak nem árt.
Köszönöm, de nekem nem Defy-m van, hanem Galaxy S2 lesz cirka két napon belül. Mint tudjuk, a Defy egy igazi túlélőművész, őt alapból ilyenre tervezték, de az S2-t nem.
Viszont nagyon köszönöm ezt a bőrtokost verzió felhozását, jó ötlet, viszont még mindig fent áll annak a helyzete, hogy 1 héten belül se bőrtok, se fólia nem lesz, sőt a fólia lehet, hogy pár héten belül nem is lesz, mivel nagyon figyelni szoktam a tokokra, ráadásul ha már kell egy tok, akkor nem 500 Ft-os sz*rt (már elnézést) veszek, hanem akkor már egy ízig-vérig márkásat, ami megfelelő lesz.
Tehát még mindig fent áll a kérdés, 1-2 hét fólia, tok mentes használat mennyire károsítja az S2 kijelzőjét?
Elhiszem, hogy leszedi gyönyörűen a lenyomatot, viszont ez nem-e károsítja túlságosan a kijelzőt?
A kendő, amivel tisztítanám nem is igazán szemüvegtörlő, mivel a szemüvegtörlőmnél is sokkal jobb anyagú, öröm megtapogatni, a tévéhez kaptuk, de nem csak azt szoktunk vele tisztítani, hanem meg szoktam törölni vele a laptop kijelzőjét, stb., de az ugye nem ilyen érzékeny kijelző...
Köszönöm mindenkinek!
Úgy fogok rá vigyázni, mint a szemem fényére, amíg nem lesz tok. Na, de azután se fogok vele pingpongozni, de nyugodtabb vagyok, hogyha lesz rajta valami burkolat.
Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!