Samsung wave 2 képernyőjét láttam már vki élőben? Van az Samoled szintjén ami az 1es wave ben van? Megéri + egy 10esért a wave 2-t vennem?
Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 22:13
1/3 anonim válasza:
+10k-t BŐVEN MEGÉR az a telefon , hidd el ;)
2/3 anonim válasza:
Megéri. Én láttam, Super Clear LCD képernyő van benne, amely igazság szerint nem szebb a SuperAMOLED-nél, de mégis bármely LG, Nokia, htc képernyőt messze ver. Még az AMOLED-eket is!! Gyönyörű, nagyon érzékeny és pontos. A telefon összeszerelése kifogástalan, úgyanolyan kemény gép mind a Wave csak nagy változatban. Oprendszere is nagyon korrekt. Viszont a szebb design, nagyobb képernyő miatt én nem sajnálnák még 10 ezret. :) Én a 2 közül biztos ezt venném!
3/3 A kérdező kommentje:
oksa köszi szépen. azért énis megnézném élőben h milyen is az olyan :D Kecskeméten hallotta már vki h lenne vmeik mobilosnál ?
2011. jan. 14. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!