Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet így tisztítani a Samsung...

Lehet így tisztítani a Samsung Galaxy S2 képernyőjét?

Figyelt kérdés
Szerdán jön meg a telefon. Ha rendelek hozzá fóliát, akkor is leghamarabb 1 hét múlva jönne meg. Szóval, ha piszkos lesz a képernyője, akkor szemüvegtörlő kendővel megtörölhetem? Nem lesz ez káros hatással a képernyőre nézve? Köszönöm!
2011. szept. 12. 20:08
1 2
 11/12 szabikkaa ***** válasza:
A Gorilla Glass tényleg jó cucc volt anno 1 x10-em aminek sikerült betörnöm a kijelzőjét oké kijelzőcsere. Utána próba rámentem a leszedett kijelzőre késsel , kulccsal semmi baja nem lett... előbb lesz baja a hátlapjának:D
2011. szept. 12. 21:47
 12/12 anonim válasza:

Sziasztok!

nekem is gs2őm van a telefon kb 4 hetes! 2 hete vettem hozzá bőrtokot,előtte 2 hétig zsebben hordtam!

a kijelzőn 3-4 hajszálkarc van! A telefonra úgy vigyáztam mint az életemre! A zsebemben amiben hordtam sosem volt semmi más,esetleg csak zsebkendő!

szóval a GorillaGlass egyáltalán nem véd 100%-san! Sőőt... :/ Úgyhogy vigyázzatok rá :)

2012. jan. 16. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!