Amikor síeltek hova rakjátok a telefonotokat?
igazából, ezt a szerencsétlen gyereket szerintem ha 100 ember győzködné hogy ne vigye, 1 meg arra hogy vigye,akkor is az iménti tanácsát fogadná.
Szerintem ha olyan idi*ta hogy a telefonját is össze akarja törni illetve nem bírja kivárni hogy este hívja fel a szüleit, hagy vigye!
sok sikert!
szerintem nem lehetsz túl idős az íráskészségedből gondolom,így úgy gondolom nem is ˝barangolsz kis eldugott ösvénykéken˝,ahol ne találnának meg...
előző voltam.
bár nem mostani a kérdés de azért válaszolok: az én síkabátomban van telefonnak hely belül.. de egyébként az ember általában hanyattesik, vagy enyhén az oldalára... én is ez miatt aggódtam első síelésnél, de még csak nem is estem úgy rá hogy nyomott volna akárhol, sőt hasra se estem csak felvonóból :D
különben ha a pályán hívnak a szüleid az ugye nem túl szerencsés, 1. elkezdesz kapkodni hogy kimenj a szélére és fel tudd venni, 2. ha pont egy meredek szakaszon vagy, vagy kanyarban simán elcsaphatnak, 3. mire leveszed a kesztyűt meg előbányászod a telód az otthoniak lerakják :)
szerintem nem gyakran látsz olyan képeket sem, ahol a pálya közepén fényképez valaki, max egy egyenesebb/enyhe leejtésű szakaszon, menedékháznál, vagy pihenőn.. [ egyszer próbáltam kamerázni síelés közbe, hát nem 1szerű feladat :) ]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!