Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Álom, Jégkorong. Lehetséges?

Álom, Jégkorong. Lehetséges?

Figyelt kérdés
Van egy álmom, mégpedig, hogy jégkorongozhassak. 16 éves vagyok Fehérváron élek. Korozni alap szinten tudok. Meg éri küzdeni? Elsősorban, hol van fehérváron belül korcsolya oktatás (profi szintre. És a többi.
2014. szept. 7. 20:39
 1/5 t_GaRami_a ***** válasza:
Ha tényleg ez az álmod,akkor el is fogod érni, csak higgy benne. [link] Ezt az oldalt találtam, de írd be, hogy jégkoron Székesfehérvár és nézz körül.
2014. szept. 7. 21:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia néztem az oldalt, de nincs kori tanfolyam :s
2014. szept. 7. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze, miért ne tehetnéd meg? Nyilván nem leszel profi játékos, de hobbi szinten egy amatőr csapatban nyugodtan játszhatsz és örömöd lelheted benne. Ha időd/pénzed van rá akkor hajrá.
2014. szept. 8. 04:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztató kommenteket :) Esetleg nem tudtok fehérváron valami amatőr csapatot ,ahol korizni is megtanitanak profi szinten?
2014. szept. 8. 16:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia,korcsolyáz tanítanak a szinkronosok hétfőn,meg a műkorisok is.Ha jól emlékszem a csarnokban hétfőn 4 körül van a szinkron,jó társaság,és megtanítanak korcsolyázni megéri.Aztán vannak amatőr csapatok,ha az albavolanhockey.hu-ról leszeded a jégcsarnok beosztását,láthatod hogy sokan vannak,valamelyiket keresd meg,de előbb korcsolyázni kéne megtanulnod rendesen.Ha kell valami írj bátran.
2014. dec. 4. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!