A jégkorongtól ugyanúgy tudok fogyni és jó testem lesz mint a focitól?
Szép próbálkozás..
Szálkásító étrend kérdése.
A footballt nem gondolnám különösebben erősítő edzésnek.
A hoki lehet keményebb, de attól sem leszel izmos. Erősítesz mellette, akkor meglesz a sportos alkat, izmosodáshoz tömegnövelés, szálkásításhoz szálkásító étrend kell.
Az alapok itt is igazak.
Amit az internet kidob rá ha beírod keresőbe.
De az én verziómban a szálkásító étrend:
- nem szigorúan kalória kontrollos
- abszolút hanyagolja a keményítőfogyasztást
- én szeretem ha tiszta egy étrend, minimum glutén- és tejmentes, a szálkásító étrend is.
Már mint a hokira gondolsz ?
Mert ha igen akkor annyit mondok hogy a világ 3 legdurvább sportjainak egyike itt gondolok a rögbi amerikai foci és a jághoki, és igen kemény belefektetett munkával lehet, de én javaslom inkább neked az amerikai football-t és is azt játszottam és ott az erőnléti edzések és maga a játéktól 3 hét alatt láthatod magadon a változásokat!!
Na mik az eddigi tapasztalatok? :)
amúgy sok mindentől függ, alkattól is. Az egyik ismerősöm, nem azt mondom hogy tiszta izom, de szépen kidolgozott izmai és kerek vállai vannak, míg a másik haveromnak (aki ugyan abba a csapatba játszott) nem igazán látszanak az izmai, elég ducika szegény. pedig évekig csinálta mindkét srác, sőt megkockáztatom hogy a ducibb nagyobb lelkesedéssel és erőbedobással :/
sok minden csak alkat és genetika sajnok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!