Elkezdhetném szerintetek valamilyen módon a jégkorongot? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok 20 éves vagyok eddig sok sportot kipróbáltam de csak kettő maradt meg,a lovaglás és a küzdősportok.
Arról szeretnék ötleteket,véleményeket kapni hogy a jégkorongot el lehet-e kezdeni 20 évesen van-e erre lehetőség,illetve lehet-e még,vagy "kikorosodtam"?:)
2014. aug. 30. 20:52
1/5 anonim válasza:
bocsi, hogy ez nem lesz valami szakszerű válasz, de hátha mégis tudok segíteni valahogy :D
nah szóval... bármikor bármilyen sportba belekezdhetsz, ez csak rajtad múlik :)
csak mert már esetleg "kikorosodtál" és ezért nem kipróbálni butaság. inkább vágj bele minthogy azon rágódj állandóan, hogy mi lett volna ha...
ha szimpatikus sport és tetszik akkor semmi se tartson vissza. max hobbinak is jó lesz ha nem jön össze a dolog. a lényeg, hogy érezd jól magad :)
hajrá
2/5 anonim válasza:
Klose 24 évesen lett profi focista,szóval előre :)
3/5 A kérdező kommentje:
És vajon lányként is belevághatok?
2014. szept. 21. 21:43
4/5 anonim válasza:
Minden további nélkül. :D Amatőr csapatban persze
5/5 anonim válasza:
Van aki 10x evesen kezdte es nem tud ugy megtanulni hokizni, attol fugg hogy mennyire tudsz eleve a jegkorongrol es mennyire tudsz korizni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!