Kb 3évet floorballoztam, de most ki szeretném próbálni a jégkorongot. Nagyon érdekel és nagyon szeretném játszani. A korizás is viszonylag jól megy. Van egy hokis barátom aki tanítgat. Lenne esélyem, hogy még bekerüljek egy klubba? Ha igen melyikbe?
Figyelt kérdés
A neten csak olyanokat találtam ahol kezdőket csak 10éves korig keresnek. Vagy teljesen öreg vagyok már hozzá? (nagyon lelkes vagyok)2009. dec. 2. 20:22
1/5 anonim válasza:
Szia hány éves vagy? Melyik városból vagy? Fiú vagy lány? ha többet mondasz biztosan tudok segíteni :)
egy hokis
2/5 A kérdező kommentje:
15éves vagyok és fiú. Budapesten lakom
2009. dec. 3. 18:04
3/5 anonim válasza:
Tökjó azt nem mondom hogy NHLes hokis lesz belőled, de ha nagyon küzdesz akkor az ob1-be is bekerülhetsz idővel...a saját egyesületemet tudom biztosan ajánlani (nagyjából egy korosztály vagyunk) adj meg egy e-mail/msn címet vagy bármi elérhetőséget és (akár) gyere el az egyik edzésünkre beszélhetsz velünk meg az edzővel hogy mi merre hogy! :)
üdv:előző
4/5 A kérdező kommentje:
r.ya.n@hotmail.com az msn címem.
2009. dec. 5. 13:54
5/5 anonim válasza:
Ha nem jönne össze, akkor még egy amatőr csapatba is el tudsz menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!