Síugrás van nyáron is vagy csak télen?
Figyelt kérdés
Sziasztok,úgy tudom van nem havas verzió is ahol müanyagra vagy füre ugranak. Ilyen videót a youtuben is láttam, ahol nem hóra ugrottak. A kérdésem itt az lenne, hogy nyáron is tartanak versenyeket amiket mondjuk a FIS szervez? (tehát ugye ha van lehetőség nem csak hóra ugrani, akkor ezzel él is e a FIS vagy csak télen van verseny)köszönöm a válaszokat.márc. 1. 15:01
2/4 A kérdező kommentje:
Az eurosport adja? köszi a választ.
márc. 1. 18:48
3/4 anonim 

válasza:

Van nyari Grand Prix.
Neha szokta adni, de azert a nyar nagyon zsufolt az Eurosportnak, nem biztos higy belefer. Ha van uresjarat akkor termeszetesen lathato. De ink nyar vegen es osz elejen megy, nem a klasszik juliusi nyarban.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Meg közbe a neten azt olvastam nem is olyan népszerü mint télen. (gondolom az ES-nek harmadrendü program kb, ahogy irod ha befér adják)
tegnap 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!