Műkorcsolya felnőttként?
Jelenleg 23 éves vagyok, anno gyerekként mindig is vágyam volt megtanulni műkorizni, viszont abban a városban ahol éltem nem volt jégcsarnok. Lényegében azon kívül, hogy párszor voltuk jégkorizni a családdal vagy iskolával többször nem volt rá alkalmam. Helyette görkoriztam, mert ahhoz nem kellett kb semmi. Idén télen újra jégkoriztam és már akkor is, de most pedig egy sorozat hatására eldöntöttem, hogy szeretnék megtanulni, szeretnék sportolni valamit. Gyerekkorom óta lovagolok, így ennyi sport múlt van a hátam mögött, de mára már csak hobbi szinten maradt meg.
A műkorcsolyához visszatérve, tisztában vagyok vele, hogy 23 évesen kezdve nem lesz belőlem világbajnok, illetve nem fogok tudni extra ugrásokat megcsinálni. Nem is ez a célom. Csak alapvető dolgokat szeretnék megtanulni, kikapcsolódni. Olyan különleges és gyönyörű sportnak tartom, sajnálom, hogy már későn vagyok ahhoz, hogy komolyan űzhessem, imádtam volna. A kérdésem inkább azokhoz szólna akik felnőttként kezdték, hogy meddig jutottak el, milyen gyakran járnak edzésre és mennyire nehéz edzőt találni aki foglalkozik felnőttekkel? Itt a városban találtam egy felnőtt oktatást, hetente talán egy alkalommal hétvégén van rá lehetőség, ami nem sok, de persze érthető, hogy másnak is kell a jég.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!