Melyik adók szoktak jégkorongot közvetíteni?
Szeretnék rajongóvá válni, még nem döntöttem el melyik csapatnak akarok drukkolni de a
Toronto Maple Leafs szimpatikusnak tűnik. Az érdekelne melyik adókon vagy esetleg honlapon tudom figyelemmel követni a bajnokságokat vagy akár barátságok mérkőzéseket. Főleg az élő adások érdekelnek de jöhet akármilyen infó!
Esetleg ESPN America.
Ha jó netes stream is: [link]
Szerintem nincs magyar honlap a statisztikákról meg hasonlókról, de szerintem nem igényel nagy angoltudást az nhl.com-ról lelesni a statisztikát, segítek :)
[link] itt tudod megnézni, hogy hogy áll a pontverseny
DIV-divízió
GP-meccsek száma
W-győzelem
L-vereség
OT-hosszabbításos győzelem
PTS-pontok
GF-lőtt gólok száma
GA-kapott gólok száma
DIFF-különbség
HOME-hazai meccsek (győzelem-vereség-hosszabbítás)
AWAY-idegen
SO-szétlövés (nyert-veszített)
L10-utolsó 10 meccs
SREAK-zsinórban hogy állnak, vagy valami ilyesmi :D
ez itt a kanadai táblázat
TEAM-csapat
POS-pozíció C-center, R-jobb szélső (right wing), L-bal szélső (left wing), D-védő (defenseman)
+/- -pluszminusz mutató (a játékos jégen tartózkodása alatt lőtt gólok minusz kapott gólok)
ESP-kiegyenlített létszámban szerzett pontok
SHP-emberhátrányos pont
PPP-emberelőnyös pont
HmP-hazai pontok
RdP-idegenben szerzett pontok
DvP-saját divízióban szerzett pontok
ODvP-másik divízióban szerzett pontok
P/G-pont/meccs átlag
itt vannak a soron következő meccsek, az időpontjukhoz +6 órát kell adni, hogy megtudd, hogy magyar idő szerint mikor kezdődik, ha a preview gombra kattolsz, utána stats->boxscore, megtudod az eseménynaplót nézni
Ha kell még valami, szívesen leírom, de ismerkedj az oldallal, mert más hely tényleg nincs, ahol nyomon tudnád követni :)
"lövésed sincs s hokiról"
Ez nem igaz.
"Ennyire hü**e azért nem vagyok"
Ez pláne nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!