Jégkorongozok és az a kérdésem hogy a Bauer plexirács nagyok párásodik? (többi lent! )
Szia.
Sajnos a teljes plexi (mi inkubátoros plexinek hívtuk) eléggé párásodik, vannak gyári eljárások amivel próbálják gátolni, soha nem lesz páramentes. Hogy mennyire párásodik, az függ a testhőtől, külső hőmérséklettől, a kilégzés sűrűségétől, stb. Én 18 alatt teljes arc rácsban játszottam, utána fél plexiben. A plexihez van egy trükk. Edzés/meccs előtt öltözéskor tegyél a BELSŐ oldalra egy diónyi hagyományos tusfürdőt (ne testápolós, krémes, Dove-ost! Én sima Axe, Old spice, stb-t használtam) a tusfürdőt kend el a teljes felületen és hagyd úgy pár percig (mondjuk amíg felöltözöl) utána VÍZ NÉLKÜL töröld le az összeset egy puha ruhával, törölközővel. Töröld teljesen szárazra. Ez egy ideig meggátolja,h párásodjon. Ha szerencséd van, akár 2 harmadot vagy egy egész meccset kibír tűrhető párásodással.
Párásodásgátló fürdőszobai tükörtisztítóval ne próbálkozz. A pára ellen jó, de a párolgása olyan közel a szemedhez irritáló, könnyezel, viszket / ég a szemed tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!