Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Snowboardon hogy kell állnia...

Snowboardon hogy kell állnia a kötéseknek?

Figyelt kérdés
Még kezdő vagyok, szóval nem nagyon értek hozzá. De, nekem a deszkán simán mind a 2 egyenesen áll, szaval párhuzamosak egymáshoz. De, láttam olyat, akinek pl az első ketés kicsit jobbra fele néz. Az miért van? Nekem nem baj, hogy igy állnak? Nem kell rajta semmit állítani, igyis tudok majd jól menni vele?
2010. jan. 9. 14:16
 1/4 anonim válasza:

Nekem úgy van hogy a hátsó lábnál egyenes, az első lábnál kicsit jobbra fordított. Ez attól függ mire használod, és hogy neked hogy jobb. Ha freestyleozni akarsz vele, ugratni, grind stb, akkor mindkét kötés ferdén áll, a hatsó balra, az első jobbra. Sok sikert és vigyázz magadra

Snowboard fan.

2010. jan. 9. 14:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem, ilyenket azért nem...:D nem szeretném rögtön összetörni magam... Csak simán csúszni egy jót!

Köszi!

2010. jan. 9. 15:17
 3/4 anonim válasza:
Persze, nekem is 0°-ban áll mind a két kötésem már 9 éve. Kezdőként is így volt és trükkök közben is így van még mindig. Hagyd csak így nyugodtan.
2010. jan. 10. 14:47
 4/4 A kérdező kommentje:
ismerösöm azt mondta, hogy állítsam a jobb oldalit 30 fokra a balt meg 0 ra.(Goofy-s vagyok) És akkor az ugy lesz jó. Igaza van?
2010. jan. 10. 16:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!