Nem nehéz műjégkoriról átszokni hokira?
Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy a recés elejűről nem nehéz átszokni egy nem recésre?mert ujjat szeretnék venni,de nekem recés van,és félek,hogy ujra kell tanulnom a másik fajtába...ugyanis a női méreteket kinőttem:Dés férfi recéset ez én városomban nem lehet kapni:)
ja,de..egerben tud valaki valahol recés elejű férfi korit?:)
2009. dec. 9. 20:21
1/1 anonim válasza:
Én csak a főkérdésedre tudok válaszolni mert Budapesti vagyok, sajnos eleinte nagyon esetlenül fogsz korcsolyázni mert teljesen más technika kell mivel különböző az él formálya (műkorié egyenes, hokikorié íves)de nem lehetetlen nem is nehéz hanem nagyon furcsa lesz :) főleg a féknél :D pár alkalom és már nem lesz gond
sok sikert hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!