Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék átszokni bal kézre?

Hogyan tudnék átszokni bal kézre?

Figyelt kérdés

Kiskoromban balkezes voltam, de anyám átszoktatott jobb kézre. Nem lett tőle se diszlexiám, se semmi, de szeretném, ha balkezes lehetnék(ne kérdezzétek miért, csak úgy érzem úgy jobban önmagam lehetnék). És abban kérnék segítséget,hogy hogyan tudnám visszaszoktatni magam, meg az írás úgyebár...:)

Előre is köszi L/13

2010. ápr. 7. 17:48
 1/5 anonim válasza:
54%
ne próbáld meg ebbe őrült bele az egyik ismerősöm
2010. ápr. 7. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
fogj egy papírt meg egy ceruzát, és gyakorolj
2010. ápr. 7. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:
meg a balkezeddel egerezz :) meg lehet rajta cserélni a gombokat :)
2010. ápr. 7. 18:07
 4/5 anonim ***** válasza:

nem tudom milyen élettani hatásai lehetnek az erővel-akarattal átszoktatásnak, de én is csak annyit tudok mondani, hogy sok gyakorlással.

egyszer rájöttem, tudok tükörírni. csak elkezdtem és minden gond nélkül ment. ezen felbuzdulva

megtanultam bal kézzel írni, igaz baromi rondán, de megy. én nem őrültem bele, ahogy egy előző válaszadó írta az ismerőséről (nem tudom hogy komolyan gondolta-e vagy nem, mindenesetre, ha létezik is ilyen, szerintem abszolút egyénfüggő), fejjel lefelé is megtanultam, valamint ezek kombinációit. bizonyára túl sok szabadidővel rendelkeztem gyerekkoromban :) viszont hatásosak voltak, ha leveleztünk órán, vagy a padra kellett írni segítséget az előttem ülőnek doli közben :)

23/L

2010. ápr. 8. 13:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha átszoksz az ügyetlenebb kezedre, akkor olyan, mintha más csinálná. Például egy fiú. Hidd el, megéri.
2010. máj. 11. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!