Ha választ kapsz a kérdésedre, miért nem köszönöd meg és/vagy kattintasz a zöld kézre, hogy hasznos volt számodra?
Én azért nem, mert mindig elfelejtem. örülök a válasznak, gyorsan elujságolom valakinek, vagy kipróbálom, és kimegy a fejemből a megköszönése. De most az eddigi összes kérdésemet végigpontoztam, hogy mindenki örüljön :D
20/L
1.Csak azokat nem értékelem/köszönöm meg amin látszik h az írója nem nagyon erőltette meg magát.
2. Mobilról nem lehet szavazni
3. Gépen se nagyon szavazok,m nem látom értelmét; zavaró, nincs jelentősége számomra,nem azért írom a választ h felpontozzanak
Egy hasonló kérdést én is irtam már, mert engem is zavar, hogy többször is utánna keresek valaminek, beirom a választ, esetleg més pár linket is - és semmi visszajelzés. Annak azért örülnék, ha ilyen esetben legalább egy köszit odairna a kérdezö.
Persze, nem ezért válaszolok, de igy nem érzem, hogy érdemes erölködnöm (igaz, hogy ismerve magam ugyse birom ki, hogy ne segitsek, ha tudok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!