Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha választ kapsz a kérdésedre,...

Ha választ kapsz a kérdésedre, miért nem köszönöd meg és/vagy kattintasz a zöld kézre, hogy hasznos volt számodra?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek
2010. jan. 7. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ezt már többen is kérdezték, szerintem aki kicsit is intelligens, az megköszöni a válaszokat.
2010. jan. 7. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem azért nem köszönik meg néhányan mert igazából nem is érdekli őket a válasz csak unatkoznak...
2010. jan. 7. 17:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én azért nem, mert mindig elfelejtem. örülök a válasznak, gyorsan elujságolom valakinek, vagy kipróbálom, és kimegy a fejemből a megköszönése. De most az eddigi összes kérdésemet végigpontoztam, hogy mindenki örüljön :D

20/L

2010. jan. 7. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

1.Csak azokat nem értékelem/köszönöm meg amin látszik h az írója nem nagyon erőltette meg magát.

2. Mobilról nem lehet szavazni

3. Gépen se nagyon szavazok,m nem látom értelmét; zavaró, nincs jelentősége számomra,nem azért írom a választ h felpontozzanak

2010. jan. 7. 18:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Esetemben többször volt olyan, hogy kifejezetten utánanéztem, foglalkoztam a kérdéssel, időt áldoztam rá, hogy segítsek, de nem reagált az illető, azóta sem tudom, megoldódott-e a kérdés. Ez persze nem befolyásol a továbbiakban. Egyébként ha mobilon nem is lehet pontozni, utána otthonról talán igen. De az igaz, hogy ez nem olyan fontos, mint ahogy az sem, hogy megköszönik-e. Jobban zavar néhány hülye, és/vagy direkt/butaságból(/diszgráfia miatt?) borzalmas helyesírású kérdés.
2010. jan. 7. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az engem is zavar hidd el !
2010. jan. 7. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy hasonló kérdést én is irtam már, mert engem is zavar, hogy többször is utánna keresek valaminek, beirom a választ, esetleg més pár linket is - és semmi visszajelzés. Annak azért örülnék, ha ilyen esetben legalább egy köszit odairna a kérdezö.

Persze, nem ezért válaszolok, de igy nem érzem, hogy érdemes erölködnöm (igaz, hogy ismerve magam ugyse birom ki, hogy ne segitsek, ha tudok.)

2010. jan. 7. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!