Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Az NHL vagy a KHL a jobb?

Az NHL vagy a KHL a jobb?

Figyelt kérdés

Sziasztok most akarok elkezdeni jégkorongot nézni, nekem a KHL eddig jobban bejött mert az legalább európai, de légyszi írjátok le miben jó az egyik meg a másik és miben jó mindkettő.

Köszi

2013. dec. 25. 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:

NHL jobb szerintem..

bár én kosárlabdát nézem, de ott is inkább NBA ... az európai nekem kicsit uncsi, nem olyan látványos és izgalmas.

2013. dec. 25. 11:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Kosárba az európai tényleg rosszabb de hokiba az orosz inkább durvább a hokiba meg az a lényeg
2013. dec. 25. 11:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Az oroszok őrültek az más...

Nálam mindenesetre ha hokiról van szó akkor NHL, de igazából ami neked tetszik :)

2013. dec. 25. 11:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Az NHL magasan a legszínvonalasabb. A legtehetségesebb oroszokat is az NHL-be draftolják. Crosby egymaga elintézne egy orosz topcsapatot...
2013. dec. 27. 23:13
 5/6 anonim válasza:

Kicsivel az Nhl.

Crosby egyedül lenyomná bármelyik Khl-es csapatot? LOL!

A Khl sem rossz, más a pálya mérete, más a játékról való felfogás az oroszoknak, mint az amerikaiaknak, kanadaiaknak.

Khl még csak 6 éves, de piszkosul tör előre, elég sok nagyon tehetség orosz játszik benne, akiket élmény nézni. Nhl annyiból jobb, hogy többrétegű. Úgy értve, hogy van amcsi, kanadai, svéd, orosz, finn, cseh, szlovák, szlovén, osztrák játékos.

2014. jan. 9. 17:24
 6/6 anonim válasza:
Az előttem szólók véleményét osztom,NHL színvonalasabb
2014. aug. 28. 04:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!