Fiúk, Lányok! Van itt valaki aki jól tud jégkorcsolyázni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 18:46
1/10 dirtboy válasza:
nem mondom hogy jól tudok de megy.
mi érdekel vele kapcsolatban? hátha tudok segíteni csak azt ne kérd hogy magyarázzam el hogy hogy kell mert azt így leírva aligha lehet.
2/10 A kérdező kommentje:
tudom hogy kell. már párszor voltam korcsolyázni és kezdőhöz képest nem vagyok rossz csak jó lenne ha találnék valakit akivel tudok gyakorolni :$
2013. aug. 2. 21:37
3/10 dirtboy válasza:
azt ne itt keress szerintem mert kevés rá az esély.
pl sokkal több esélyed van ha fészen kiírod hogy mit szeretnél,ott legalább látják az ismerőseid nem vadidegenek na meg legalább a közelben laknak nagyrészt /gondolom/.
4/10 A kérdező kommentje:
igen de kisvárosban lakok és akkor gondoltam mikor debrecenben vagy nyíregyházán vagyok:)
2013. aug. 2. 22:18
7/10 anonim válasza:
Én is debreceni vagyok,de nem tudok korizni,de szeretnék megtanulni csak félek :( /L
8/10 anonim válasza:
én is debrecenben lakok.imadok korcsolyazni kis pondro korom ota:DD:)
10/10 anonim válasza:
Profi vagyok igaz soproni vagyok de ha egyszer ráérsz..:)
szívesen megtanítanálak. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!