Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Szerintetek ha valaki elég jó...

Dj-predator kérdése:

Szerintetek ha valaki elég jó görkorcsolyás akkor az tud jegkorcsolyazni is?

Figyelt kérdés

#görkorcsolya #görkori.jégkorcsolyázás
2012. szept. 29. 09:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A saját példámból kiindulva valamennyire igen. Gyerekkorom óta tudok görkorcsolyázni, és a jégen első alkalommal szinte gond nélkül elvoltam :) Csak azért estem el, mert annyira megtetszett a dolog, hogy elbíztam magam. De ismerek olyat, aki gyerekkorától fogva jégkorcsolyázott és görkorcsolyával megállni is alig tudott a lábán.
2012. szept. 29. 12:17
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) csak azert kerdem mert a nyaron el kezdtem görkorizni és sok dolog ment mint pl. hatra fele menet,180 stb. Most vettem egy jó kis görkorit és szeretnem meg tudni hogy mire számithatok :D mert már sokan mondták hogy a görkori ugyan az mind a jégkorizás :)
2012. szept. 29. 13:59
 3/15 anonim ***** válasza:
Nincs mit :) Ha tudsz hátrafelé menni, ne is aggódj semmin, én ennyi év után sem tudok :D Nem pont ugyanaz a két korcsolya, de szerintem nagyon hamar rá lehet érezni.
2012. szept. 29. 15:09
 4/15 Nagyfater válasza:
"Kapásból" biztosan nem. A görkorni ugyanis könnyebb állni, mert stabil szerkezet a négy görgője miatt, a jeges korcsolyán viszont egy-egy élen kell egyensúlyozni. A két eszköz használatához más-más technika kell, de kétségkívül könnyebb az egyiket megtanulni annak, aki a másikban már gyakorlott.
2012. szept. 30. 10:12
 5/15 anonim válasza:
Én tudtam görkorizni amikor először kipróbáltam a jégkorit. Semmi baj nem volt, 2 perc és mentem vele ahogy az átlag koris.
2012. szept. 30. 12:08
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszi :) már alig várom a jeget és ki próbalom , hogy milyen :D
2012. okt. 1. 19:09
 7/15 annamari69 válasza:
Én pl. jól jégkorizom, görkorizni viszont utálok, és nem is megy jól (pedig 1 soros görkorim van, ami még hasonlít is a jégkorihoz). Fordítva nem tudom, hogy működik (ha jól görizel, hogy megy a jégen:-))
2012. okt. 1. 21:43
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen van így, mivel a jégkori nagyon csúszik, a görkori viszont tapad a földhöz, szóval épp az ellentéte.

A jégkorihoz bátorság kell, merészség. Én mikor rámentem majd betojtam, nagyon nehezen ment, mert féltem... Egyébként 12 éve tudok görkorizni! 18/L

2012. okt. 3. 11:41
 9/15 anonim válasza:
Én nagyon jól tudok jégkorcsolyázni, de görkorizni egyáltalán nem tudok :/
2012. okt. 4. 15:59
 10/15 A kérdező kommentje:
Utolsó próbáld meg nagyon könnyú nekem egyből nagyon jól megy de sajnos még nem tom ki prónálni magam mert sajnos még nincs jég :D :/
2012. okt. 4. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!