Dj-predator kérdése:
Szerintetek ha valaki elég jó görkorcsolyás akkor az tud jegkorcsolyazni is?
Figyelt kérdés
#görkorcsolya #görkori.jégkorcsolyázás
2012. szept. 29. 09:13
11/15 anonim válasza:
Szerintem meg attól függ...más és más mindenkinél. Az ügyességétől függ.
Én gyerekkoromban imádtam görkorizni, nagyon jól tudtam, gyors voltam, mindenkit megelőztem. Viszont amikor az osztállyal jégkorizni mentünk, nem kölcsönöztem korcsolyát, mondván "én nem tudok jégkorizni".
Aztán egyik osztálytársam elesett, eltörte a kezét, és én vettem fel az övét. Rámentem a jégre, és 1 perc után úgy száguldottam körbe-körbe mintha nem először csináltam volna. A tanárom nem hitte el, hogy életemben először állok jégen.
13/15 anonim válasza:
Egy kis átszokás kitartás kérdése ez egész :)
14/15 anonim válasza:
Én versenyszerűen görizek és korizok. szerintem nincs túl nagy külömbség a kettő között. ha valaki tud görizni akkor jégkori se akadály neki. és fordítva is igaz... :)
15/15 anonim válasza:
én sok éve görkoriztam amikor kipróbáltam a jégkorit. Ráléptem a jégre mindent úgy csináltam mint a görkorinál és 2 lassabb kör után már száguldoztam a jégen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!