Dynki kérdése:
Normál síléc vagy big foot? Mik az előnyeik, hátrányaik? Melyiket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Már 10 éve síelek,eddig még csak carving léccel. Szeretném kipróbálni a big foot-ot, de ha nem olyan jó, akkor meg nem akarok egy hétig azzal szenvedni. Vélemények? Nagyon megköszönném a válaszokat! :))2013. febr. 26. 19:05
11/12 anonim válasza:
Ha ossze akarod torni magad valoban nincs jobb hely mint bigfoottal egy jeges fekete palya:) Pont eleg baleset van, nem kell hasonlora buzditani a nepet. "Csorlozve lift" meg nincs:)
12/12 anonim válasza:
Éveken keresztül bigfoot-oztam. Imádom. Az a legjobb benne, hogy kb. 15 év síelési tapasztalatot ad a jelenlegi tudásodhoz. Vagyis olyan helyre is eljutsz vele (pl. fekete pálya), ahová rendes sítudással esélyed sincs jelenlegi tudásod mellett. Így csodálatos helyeket láthattam, ismerhettem meg. Amúgy pedig ne félj más lenni, mint a többiek, így alakult ki a hódeszkázás is. Kevés síelő tud menet közben forogni és háttal lefelé jönni a hegyről duma és viccelődés közben :) Ez teszi nagyon egyedivé és élvezetessé a bigfoot-ot. Próbáld ki, nem fogod megbánni! Hátránya minimális: ezzel nem fogsz száguldozni, mert instabil, ha nem bejáratott a terület és mély a hó, felfelé, a síliften előfordul, hogy beragad a hóba a széles talp, úgyhogy kifordulsz és csúszhatsz lefelé. De ez ritka, mint a fehér holló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!