Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Mi a véleményetek a síugrásról?

Mi a véleményetek a síugrásról?

Figyelt kérdés

2013. febr. 9. 17:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
én nézni nagyon szeretem,de hogy nem merném megcsinálni az is biztos
2013. febr. 9. 17:56
 2/23 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem nézni, de tuti nem merném kipróbálni. Malysz viszont örök kedvencem marad. :)
2013. febr. 9. 18:13
 3/23 anonim ***** válasza:

Én is imádom nézni 10 éve síelek,de ki próbálni soha nem merném legalábbis most. 13/F

ÁÁÁ nem soha nem merném.

2013. febr. 9. 18:59
 4/23 anonim ***** válasza:
nagyon unalmas de csinálni biztos más :D
2013. febr. 9. 19:55
 5/23 anonim ***** válasza:
BBKristof te síelsz vagy snowbordozol? Vagy csak ugy mondod?
2013. febr. 9. 20:31
 6/23 anonim ***** válasza:
csak úgy mondom. Most minek hazudjak?
2013. febr. 9. 20:54
 7/23 anonim ***** válasza:
Na akkor ezért unalmas szerited
2013. febr. 9. 21:54
 8/23 anonim ***** válasza:
Én pont az ellenkezője vagyok... nem szeretem nézni egyszer azonban szívesen kipróbálnám. Csak sajna valószínűleg gyászos vége lenne...
2013. febr. 9. 22:23
 9/23 anonim ***** válasza:
Én is ki probálnám de nem merném és valoszínű ott törném ki a nyakam pedig 10 éve síelek és valószínű h lesz még 10 év de ki probáni ááááá de biztos nagyon jó lehet
2013. febr. 9. 22:54
 10/23 anonim ***** válasza:

2-3 éve nézem rendszeresen, és nagyon szeretem, főleg a hangulata miatt. És azért is a kedvenc téli sportom, mert nem lehet csalni. :D Kb. ennyi ideje síelek is, és itthon is szoktam, a kertünkben, csináltam egy fa ugratót is. Olyan 5-6 métereket szoktam ugrani, de nem hasonlít egy rendes sáncra, csak egy sima domb (holnap linkelek videót is, ha valakit érdekel).

Az élversenyzők is ilyen kis sáncokon kezdték, és lassan lépdestek felfelé. Én is szívesen kipróbálnék egy valódi 5-8 m-es sáncot a megfelelő felszereléssel, azon gond nélkül leugranék, és egyre nagyobbakhoz is megjönne a bátorságom. Csak sajna nincs ilyenre lehetőségem.

2013. febr. 9. 23:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!