Mi a véleményetek a síugrásról?
Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 17:50
1/23 anonim válasza:
én nézni nagyon szeretem,de hogy nem merném megcsinálni az is biztos
2/23 anonim válasza:
Nagyon szeretem nézni, de tuti nem merném kipróbálni. Malysz viszont örök kedvencem marad. :)
3/23 anonim válasza:
Én is imádom nézni 10 éve síelek,de ki próbálni soha nem merném legalábbis most. 13/F
ÁÁÁ nem soha nem merném.
4/23 anonim válasza:
nagyon unalmas de csinálni biztos más :D
5/23 anonim válasza:
BBKristof te síelsz vagy snowbordozol? Vagy csak ugy mondod?
6/23 anonim válasza:
csak úgy mondom. Most minek hazudjak?
7/23 anonim válasza:
Na akkor ezért unalmas szerited
8/23 anonim válasza:
Én pont az ellenkezője vagyok... nem szeretem nézni egyszer azonban szívesen kipróbálnám. Csak sajna valószínűleg gyászos vége lenne...
9/23 anonim válasza:
Én is ki probálnám de nem merném és valoszínű ott törném ki a nyakam pedig 10 éve síelek és valószínű h lesz még 10 év de ki probáni ááááá de biztos nagyon jó lehet
10/23 anonim válasza:
2-3 éve nézem rendszeresen, és nagyon szeretem, főleg a hangulata miatt. És azért is a kedvenc téli sportom, mert nem lehet csalni. :D Kb. ennyi ideje síelek is, és itthon is szoktam, a kertünkben, csináltam egy fa ugratót is. Olyan 5-6 métereket szoktam ugrani, de nem hasonlít egy rendes sáncra, csak egy sima domb (holnap linkelek videót is, ha valakit érdekel).
Az élversenyzők is ilyen kis sáncokon kezdték, és lassan lépdestek felfelé. Én is szívesen kipróbálnék egy valódi 5-8 m-es sáncot a megfelelő felszereléssel, azon gond nélkül leugranék, és egyre nagyobbakhoz is megjönne a bátorságom. Csak sajna nincs ilyenre lehetőségem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!