Mi a véleményetek a síugrásról?
Nem szeretem,sőt idegesít,hogy már nyári versenyeket is rendeznek,na az meg aztán nevetséges is.Volt mikor szerettem ,de annak már pár évtizede,még Gellérék idejében,mikor Kékes alatt az akkor még létező sísáncon gyakoroltak azt gyerekként élvezettel néztem.Sajnos a mostani versenyeken gyakran az ugró se tudja,hogy az ugrásával most tulajdonképpen hányadik is,mert kell hozzá egy matematikus,mert mindenféle szorzók vannak.
Nálunk alpesi sízőknél elindulsz,aztán ha leértél már látod is mennyit mentél az meg mire elég,nem kell számolgatni ellenszelet meg mindenféle marhaságot.Ez olyan,mint ha az alpesi sínél bevezetnék a stílus pontozását meg mindenféle kompenzációt,ha süt a nap akkor,azért,ha köd ereszkedik le akkor meg azért,ha egy versenyző alacsony akkor azért,ha meg zöld ruha van rajta,akkor azért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!