Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Síeljek vagy snowboardozzak?

Rentai kérdése:

Síeljek vagy snowboardozzak?

Figyelt kérdés
Nem biztos,hogy fontos,de leírom:korizni nagyon szeretek (görit jobban szeretem) Gördeszkázni nem tudok (próbáltam,de majdnem eltörtem a kezem).

2013. febr. 24. 15:27
1 2
 1/17 MrPifta ***** válasza:
ezt neked kell eldöntened
2013. febr. 24. 17:00
 2/17 anonim válasza:
nem vagyok jártas board téren, síelek, de talán ha a deszka nem jött be, akkor lehet a lecekkel kellene próbálkoznod
2013. febr. 25. 02:23
 3/17 anonim ***** válasza:
Én is kori, görkori, sí fan vagyok, a deszka nem jön be, idegesítene, hogy fixen van mindkét lábam. A sít ajánlom.
2013. febr. 25. 07:45
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2013. febr. 25. 13:41
 5/17 anonim válasza:

én utálok síelni sosem szerettem, azonban 2 éve kipróbáltam a snowboardot és ANNYIRA megszerettem. IMÁDOM!!!!!!

Szóval én a snowboardot ajánlom! ;)

És szerintem nem függ össze a gördeszkával..én se tudok deszkázni és még nem is próbáltam.

15/l

2013. febr. 25. 14:30
 6/17 anonim ***** válasza:
nekem a síelés a mindenem, én azt ajánlom, nagyon jó! de ez a te döntésed :) 14/L :)
2013. febr. 25. 20:29
 7/17 anonim válasza:

Én 6 éve síelek, és imádom!!!

Viszont a sítáborban még a kis ötödikesek is (én 16 éves vagyok) azzal menőznek, hogy ők már snowboardoznak... Amúgy tényleg tök jó lehet, de ha azt választod, arra készülj fel, hogy néhány óra után már kileszel. Ja, és sokkal veszélyesebb(tapasztalataim szerint), mint a sí. Ketten eltörték a kezüket a sítáborban. De rajtad áll a döntés, a lényeg, hogy óvatos legyél mindkettővel!

2013. febr. 27. 11:59
 8/17 anonim ***** válasza:
Én 10 éve síelek és 4 éve snowboardozok a síelés jobb!
2013. márc. 3. 21:31
 9/17 anonim ***** válasza:
70%
Ja és előzőnek nem veszélyesebb.
2013. márc. 3. 21:32
 10/17 anonim válasza:
én soha nem síeltem, illetve egyszer 6 évesen és egy bokor állított meg, ennyi volt a sítudományom. tavaly barátom megtanított snowboardozni, mondanom sem kell hogy nagyon élveztem és januárban már sítáborban is voltunk.. igaz mentőhelikopter vitte el, de az nem azmiatt mert boardozott hanem mert nembizto h reggel rögtön első csúszást a legnagyobb ugratón hátraszaltóval kell kezdeni. na de lényeget leszűrve, szerintem könnyebb mint a síelés és megállni ezerszer könnyebb mivel alapból az az alaphelyzetben állsz. de lehet h csak elfogult vagyok de nekem sokkal jobban bejön a board mint a sí :) és nem olyan nehéz mint annak tűnik. mellesleg soha nem gördeszkáztam.
2013. márc. 5. 19:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!