Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Síeljek vagy snowboardozzak?

Rentai kérdése:

Síeljek vagy snowboardozzak?

Figyelt kérdés
Nem biztos,hogy fontos,de leírom:korizni nagyon szeretek (görit jobban szeretem) Gördeszkázni nem tudok (próbáltam,de majdnem eltörtem a kezem).

2013. febr. 24. 15:27
1 2
 11/17 Millenium Falcon válasza:
En csak annyit szoktam mondani, hogy sínél a vegtagjaidat torod, borba meg a gerincedet meg a nyakadat. en freeskizek es meg ezt is biztosagosabbnak tartom a bordnal. bar mondjuk ha egy 3 meteres kidobó után nyakra esel akkor mindegy h mi van a lábadon. amúgy én mindkettőt tudok es szerintem a sí a jobb.. A bordba csak az a jo h mindig tudsz szuzhavazni... leccel meg en csak freeride léccel szeretek.
2013. márc. 13. 13:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a sí a jobb:D 12 éves koromba kezdtem el síelni akkor nagyon megszerettem és azóta is imádom.Boardot még soha nem próbáltam pedig egyszer ingyen is lett volna lehetőségem mert az egyik boardos a felvonóknál belémszszaladt és 3 részbe törte a botomat:D és felajánlotta hogy tart nekem ingyen órát kárpótlásul.De szerintem a board röhejes és számomra idegesítő is amikor beülnek a sípálya kellős közepére(!!)nehogy már véletlenül elférjenek mások.Tisztelet persze a kivételnek.De igazából ezt te érzed.Mind a kettőnek vannak előnyei,hátrányai de te döntesz.De én is inkább a sít javaslom.
2013. márc. 13. 20:02
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó: ja meg a bordal hogy tönkre teszik a pályát ha sokan vannak.
2013. márc. 13. 20:04
 14/17 anonim ***** válasza:
Pontosan, a nagy felülette úgy kibuckásítják, hogy utána "öröm" síelni rajta.
2013. márc. 13. 20:21
 15/17 anonim ***** válasza:

Hit kerdes nagyjabol:)

De ha palyan akarsz vmi teli sportot akkor egyertelmuen si. Masodlagosan meg alpinboard. Ezek a puha lapos, puha cipos boardok nem palyara valok szerintem es csak elvetve latsz olyat aki tudja is hasznalni:)

Nem mellesleg ha van 1-2 atcsuszos szakasz,, esetleg emelkedo, akkor a board egy szivas. Es bazi sok idot elvesz a szorakozasbol a boardal valo tokoles.

2013. márc. 21. 23:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Síelek mióta az eszemet tudom. Volt, hogy vonzzott a board is, de még nem próbáltam és hosszú távon szeretnék a sínél maradni. Freeride leccekkel gyonyorú helyekre eljutottam már. Ha fiatal vagy, akkor még nagyon jól megtanulhatsz síelni, de szerintem arra már kicsit oreg lehetsz. Snowboardot úgy látom, mint egy szórakozást, amihez nem kell túl nagy tudás alapszinten és konnyen elsajátítható. Szerintem próbáld ki mindekettot és az szerint donts!
2013. márc. 26. 19:59
 17/17 anonim válasza:
Ez a te döntésed, ha azt gondolod, hogy a snowboard nem menne, akkor próbáld ki a síelést, az szerintem könnyebb.
2015. júl. 23. 06:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!