Mit vigyek, mire készüljek fel ha síelni megyek?
Talán még egy sínadrág alá vehető sztreccs nadrág, valamilyen vékonyabb nyakas sípulóver. A zokniból nem kell túl vastag, nehéz lesz felvenni a bakancsot, és szorítani is fog. Kesztyű olyan legyen, aminek gumírozott a tenyéri része, mert különben átázik. Sísisakot szintén érdemes beszerezni(az elején sokat fogtok esni...de szerencsére hóba...:)). Valamilyen vízálló lábbeli. Nálam még ezen kívül még mindig van egy hátizsák innivalóval(termosz), kajával, alap elsősegélycsomag, svájci bicska, mobiltelefon, pénztárca-igazolványok.
Érdemes lehet fényképezőgépet is vinni.
A sisakot én is ajánlom, a ratrakolt pálya tud ám kemény lenni! Aláöltőzőt érdemes venni, kb. 3000 körül van egy olcsóbb szett, nekem kettő van. Ez fölé és egy melegítőt vettem fel alulra, majd a sínadrág. Fölülre az aláöltöző, két poláros pulcsi (Az egyik kapucnis, ez ment a bukósisak alá, plusz maszk), és a síkabát. Hozzá kell tenni hogy -17 fok volt és 50 km/h-s szél, ha melegebb van, akkor elég egy pulcsi is.
Ha 0 körüli a hőmérséklet, akkor meg csak az aláöltőző elég alulra.
A biztosításról ne feledkezzetek meg, mert milliókat kifizethettek akár egy törésre, ha helikoptert kell hívni!
Érezzétek jól magatokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!