Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan készüljek fel egy...

Hogyan készüljek fel egy állásinterjúra, ha nem tudom hogy milyen céghez megyek?

Figyelt kérdés
Behívtak holnapra egy állásinterjúra de sem a hirdetésben sem a telefonban nem mondta a nő hogy milyen cég, csak annyit tudok hogy ügyfélszolgálati kapcsolattartó munka. Milyen kérdésekre számíthatok? Fel tudtok készíteni az állásinterjúra? :D

2012. dec. 3. 21:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez így nagyon gyanús hogy valamit kötni kell az emberekkel (biztosítás), vagy rávenni, hogy vegyenek valamit. Már ezt is kapcsolattartó munkának hívják.
2012. dec. 3. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen, erről lerí, hogy kamu.

Irodai állásnak álcázott ügynök állás sem ritka, én tapasztaltam.

Valószínű telemarketing, vagy ilyesmi.

A többi kérdésre nem tudok válaszolni.

2012. dec. 3. 21:13
 3/8 A kérdező kommentje:
hát remélem nem. a címet tudom, és ahogy a neten néztem, egy irodaház, ahol több cég is van. köztük a UPC iroda is. Ha ennek az ügyfélszolgálata lenne az állás, akkor az még jó lenne.
2012. dec. 3. 21:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Azért szurkolók hogy sikerüljön.

Ha meg nem akkor elmondod, hogy kamú volt ?

2012. dec. 3. 21:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, holnap beszámolok mi volt :D
2012. dec. 3. 22:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként kértek kézzel írott önéletrajzot is. Én ekkor kezdtem elhinni hogy talán nem kamu. Voltam már több biztosítós munkameghallgatáson, de még egy helyen sem kértek ilyet.
2012. dec. 3. 22:04
 7/8 A kérdező kommentje:
ING biztosító volt....hát ehhez én már nem tudok mit hozzáfűzni...ezért fizettem ki 1000ft-ot az utazásra, hogy biztosítói állás legyen. Meg is mondtam a nőnek, hogy nem normális dolog ez, hogy álhirdetéseket adnak fel...Az ember irodai munkát keres, erre ilyenekbe botlik állandóan. És akkor még a telefonban sem mondja meg, hogy milyen munka, majd személyesen...persze...hát nagyon köszönöm. Nem tudom, nincs itt biztosítós, hogy elárulja, hogy ezt miért így kell intézni??????
2012. dec. 5. 14:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok. Már akkor gyanús volt. Jól sejtettem sajnos, hogy nem valós munka. Én is állást keresek, pár hasonlóba már belefutottam. Ahol nem mondják meg melyik cég, oda már nem is megyek el. Most már tudod miért. Az odáig rendben van, hogy nem akarják nyíltan meghírdetni, de amikor személyes levelezésben sem árulják el nem írnak magukról semmit, az már gyanús.

Sajnálom, hogy így jártál te is.

2012. dec. 5. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!