Ti elmennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Kilencedikes vagyok, így nem nagyon ismerem még a sulit. Megyünk síelni és az én osztályomból senki sem megy egy másik osztályból egy fiú akivel nagyon jóba vagyok és a harmadik osztályból mennek többen, csak hát velük meg nem vagyok olyan jóba. Ők lányok. És velük kéne egy szobában lennem(ők négyen). Az egyik csajt ismerem és eléggé jóba vagyunk, de nem annyira. És félek, hogy egyedül lennék. Szabadidőben a fiúval lennék de ő is biztos lenne másokkal nem csak velem és akkor nekem nem lenne kivel lennem :S2012. nov. 23. 18:20
1/4 anonim válasza:
Na most eléggé jóban vagy az adott személlyel, vagy nem annyira? Kicsit furcsán érzed ezeket a dolgokat. :-)
Én a helyedben biztos elmennék, főleg ezen okból kifolyólag, remek alkalom az ismerkedésre.
2/4 anonim válasza:
Én annyira szeretek síelni, hogy még a legutálatosabb emberekkel is elmennék. :D Tehát ha csak szimplán nem ismered őket, akkor miért ne mennél? Majd megismered!
3/4 anonim válasza:
4 csajjal egy szobában több éjszakán keresztül??!?!?!?!?! :DDDDDDDDD maradj csak otthon
4/4 ktk312 válasza:
Menj el, nem kell félni k*rva jó buli lesz csak spontánnak kell lenni a többivel és jó lesz :D
Elég kibírhatatlan vagyok de ha ismerkedésről van szó... nincs párom :D
Ha nekem lenne lehetőségem biztos elmennék :) Bár nem tudok síelni xd meg nálunk k*rva drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!