Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elmennétek így az osztálytalira?

Elmennétek így az osztálytalira?

Figyelt kérdés

Nem igazán tartottam a többiekkel a kapcsolatot, max. 1-2 emberrel, azok közül is eggyel megromlott a kapcsolatom.

Van egy barátnőm a volt osztályból de ő nem akar menni, nélküle meg nem tudom hogy érdemes-e. Nem vagyok bulizós, a többiek meg biztos elmennének táncikálni az osztálytali után. Szerintetek?

2012. nov. 16. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Maximum nézz be, és ha nem jó, akkor fogd rá valamire, hogy menned kell :) Én azért nem megyek egyébként, mert én nem vagyok kíváncsi a volt osztálytársaimra. Egyszerűen annyit változtunk, hogy feleslegesnek tartom. Bár nálunk minden évben van :)
2012. nov. 16. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem járok osztálytalálkozókra..Az elsőn, mindenki annyit hencegett, dicsekedett, hogy örökre elment tőle a kedvem..
2012. nov. 16. 17:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Nincs melóm, se párom, a többiek meg már komoly párkapcsolatban vannak, van amelyik házas vagy már el van jegyezve. Én max az államvizsgámról tudnék mesélni. :S Nem néznének le szerintetek egyedülálló munkanélküliként?
2012. nov. 16. 17:45
 4/4 anonim ***** válasza:

nézd, a tények akkor is tények, ha nem szembesülsz velük a találkozón

szerintem menj el, legfeljebb táncolni nem mész már, ha azt nem szereted

inkább veled beszéljenek, mint rólad

2012. nov. 16. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!