Hol tudok venni Sled Dogs hókorcsolyát?
1. tudok angolul, csak nem vettem észre
2. a linket azóta megtaláltam, de köszi
3. az utolsó válaszolónak írnám, hogy ha nem ért hozzá akkor ne ugasson már bele. 8000ből milyen sícuccot veszel te meg? gondolom az olyan is. amugy meg ha bohóckodás akkor mi van? snowblade után úgy gondolom ez is nagyon bejönne.
8000-ből olyan sícuccot vettem, amit senki nem hitt el. Én ott voltam, tudom. Bolhapiacon. A léc egy Head cyber X20-as, nem egy vadonat új csodaléc, asszem 2000-es évek elején adták ki. 4500-ért árulta, és 3600 körülre alkudtam le. 2 karcolás volt a felső reszén, a talpa kifogástalan volt, az éleiről nem is beszélve.
A cipőm egy Salomon, azt se hordták egy hétnél tovább. Ez 2600 körül volt. Kimostam a bélést, és ami a legfontosabb, olyan volt, mintha a lábamra öntötték volna.
A botom meg egy Scott, alumínium, az sokat használt és kopott volt, de nem zavart, mert itt csak gyerekbotokat árulnak, és kínszenvedés megfelelőén nagyot találni. Ez magához képest a legdrágább volt, 2000 körül.
Én inkább a síelésre költök, nem a felszerelésre. :D De ezek az állapotukhoz képest ingyen voltak, csak meg kellett fogni és el kellett hozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!