Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » El lehet kezdeni sportszerűen...

El lehet kezdeni sportszerűen műkorcsolyázni 20 éves korban?

Figyelt kérdés
Most úgy érzem jobb anyagi helyzetben vagyok, így talán meg tudom magamnak engedni, hogy tanárhoz járhassak. Viszont nem tudom hogy mondjuk a téli szezon után egyáltalán mennyi lehetőség van korcsolyázni? Vagy milyen nehéz olyan tanárt találni akik felnőtekkel is foglalkoznak?😅

dec. 13. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Meg probálni meg lehet. Felnőttként azért nem találhatsz könnyen jó edzőt, mert ilyenkor már senki nem fog téged tudni emelni, illetve a legtöbb felnőtt fél az esésektől is. Budapesten van pár olyan egyesület ahol nyárig van pálya.
dec. 13. 20:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elkezdheted, de max hobbi versenyeken fogsz indulni, ha fogsz egyáltalán. Vannak ezdők akiknél lehet, nem tudom Magyarországon van-e, külföldön biztos. Én gyerekként csináltam, akkor volt nyári edzőtábor egy olyan jégpályán ami nyáron is üzemelt, ez nem most volt... de a fedeztek is üzemelnek, csak nagy a konkurencia a jégidőért, valószínűleg csak kora reggel vagy késő este lesz szabad.
dec. 13. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten biztos akad ilyen. Az bizonyos, hogy vidéken is van néhány jégcsarnok (Fehérvár, Debrecen, Miskolc stb), ami nem csak télen van nyitva, hisz a jéghoki bajnokságok sem csak decemberben, januárban zajlanak. Kérdés persze, hogy ott mennyire van ilyesmi oktatás.Versenyezni szinte biztos nem fogsz már, ha azt is szeretnél.
dec. 13. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Miskolcon van hobbi felnőtt oktatás, de ennyi.
dec. 13. 22:29
 5/5 veszettkecske ***** válasza:
100%
Ehhez azért kellenek alapok, mint pl a baletthez is. Ha ezek megvannak akkor is kérdéses, inkább csak hobbi szinten.
dec. 14. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!