Itt ahogy látom mindenkinek tök fasza spéci bicója van, és csak azzal lehet tekerni. Akkor az hova tehető, hogy én egy 20 éves 3 sebességes agyváltós Gepidával nyomom havi 80-100km-t?
A havi 80-100 km semmi, arra bármi jó. Én konkrétan 10x ennyit tekerek, ott azért már fontos a jó bringa, valami szar szét esne alattam.
Abban amúgy igazad van hogy nem kell feltétlenül full extrás bringa, de a minőség fontos! Nekem van egy 40 éves outim is, kb 100e lehet a piaci értéke, mégis tökéletesen teszi a dolgát, jó sportra is, tekertem már körbe vele egy nap alatt a Balcsit, mert az egy minőségi bringa volt már amikor gyártották. Viszont vannak full extrás bringáim is.
Egyetértek a meglátással. Nekem egy Neuzer fitnesskerékpárom van. A belépő kategóriánál nem sokkal jobb.
Az adonyi kompon beszélgetésbe elegyedtem egy öreg pocakos fószerrel, aki ledöbbent, hogy Pestről jövök és oda tartok vissza. Elmondása szerint neki az outiján csak a kerékszett 300.000. Ok.
Nekem is öreg bicajom van (30+ éves), eleinte kicsit szégyelltem, de annyira megszerettem, hogy inkább eladtam a másik, fiatalabb példányt. :) (Kettő felesleges volt.)
Természetesen nem sportból tekerek, csak egyszerű közlekedésre használom, havi kb. 200 km-t, nagyrészt síkon. Kényelmes, fürge, nem szakadok meg rajta és elvisz ahová szeretném, ez a lényeg.
Sajnos az árak ilyenek... ha újonnan veszel bringát, méregdrágán kapsz csak minőséget ennyi...
Használtban meg 100alatt is kapsz alighasznált deore felszereltséget.
Az napi szinten átlagosan 3km,annál többet sétálok a lakásban.
Azt egy camping is tudja kényelmesen. Tudom probaltam hosszabb távon is.
Ha napi szinten lenyomsz ennyit oda már kell a minőség,az pedig drága. Tudom milyen amikor a ló megadja magát alattad.
A másik amig a forint és a fizu mélyebben van mint a Mariana árok alja addig semmi sem lesz olcsó vagy ahoz hasonló.
Az alja cuccokkal szerelt bringa amire 20+ éve maga a forgalmazó is azt mondta,hogy: mountainbike stilusu kerékpározásra alkalmas az ma sem lesz jobb. De mégis 100+ ezer.
És ha meg engedhetem magamnak akkor had tekerjek 2milláa időfutammalma Margit szigeten séta tempóban. (nincs 2 millás bringám, a 2együtt sincs félmillio.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!