20 éves vagyok, és körülöttem mindenkinek tiszta az arcbőre, sajnos nagyon megküzdök a mitesszerekkel/pattanásokkal. Valami 100%os mód? (többi lent)
Az első válaszolóval ne tőrödj. Úristen. Minek válaszol az ilyen?
A pattanás meg a mitesszer kialakulása rendes higiénia mellett is elofordulhat!
Ketszer voltam nagykezelésen kozmetikusnál.. rosszabb lett.
Még én se vagyok kész teljesen. Rogos az út az odaig, hogy szep legyen az arcom... :(
szepsegreceptek.hu weboldalt ajanlom szeretettel. Tele van sok hasznos cikkel, meg termékeket is ajánl. Nekem segített, amit innen vettem át.
Nézz utána a neem por, ill.olaj hatásainak, esetleg a derminaxot, ha nem használtad.
De a dolog nem olyan egyszerű fekete-fehér. Sok tényezője van. Én felkeresnék egy alternatív bőrgyógyászt.
Köszönöm! Első válaszoló, szerintem többet mosakszom mint Te, tisztábban tartom a bőröm. Tudod, semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz az én esetemben sajnos.
Bőrgyógyászt mindenképp felkeresek, de sajnos már kettőnél voltam, elintézték annyival, hogy krémeket írtak fel, amik persze sajnos nem használtak egyáltalán. :(
Az allergiára gondoltam én is... ehhez elég egy allergiateszt? Nekem az semmit sem mutatott ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!