Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Itt ahogy látom mindenkinek...

Itt ahogy látom mindenkinek tök fasza spéci bicója van, és csak azzal lehet tekerni. Akkor az hova tehető, hogy én egy 20 éves 3 sebességes agyváltós Gepidával nyomom havi 80-100km-t?

Figyelt kérdés
Szőnyi Ferenc is eleinte egy régi ruszki keróval nyomta. Ha valaki tekerni akar az edzettségért akkor bármivel lehet.
aug. 31. 09:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
És az olyat mint én, akinek több mint 40db bringája van, azt minek nevezitek? Van 26"mtb van 29er, fatbike, több bmx, camping, retro bringák, elménybringák cruiser, tandem, fekvő, csopper, dh, trial, fixi, outi, minden, kivéve gravel, de nemsokára ezt is orvosoljuk :)
szept. 7. 18:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Gyűjtőnek.
szept. 7. 21:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Igazából nem tartom magamat gyűjtőnek, hiszen minden bringámat használom és mindnek megvan a funkcionalitása.
szept. 7. 22:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Jó neked. Én 10 bringával elvolnék.
szept. 7. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!