3/8 anonim válasza:
Nagyon szeretem a műkorcsolyát, csodaszép sport, és sok szép lány űzi, de rettentő visszataszító, hogy milyen mesterkéltek, mindenkiben a hibát keresik, gazdag emberek, gazdag elkényeztetett gyerekei, akik minenkit lenéznek. Meg aztán, aki többet fizet az nyeri a versenyt. Persze vannak kivételek!!
4/8 Titokgazda válasza:
Szerintem van puncijuk, némelyiknek melle is, és többnyire a jég a lelőhelyük.
Ne kelljen több millió évet azzal eltölteni, hogy kiderítsük mi a kérdés valójában! Ha neked sikerült, akkor tedd fel! Ha tényleg ez a kérdés, akkor húzd le magad a vécén!
5/8 anonim válasza:
Eltáncolják a mellüket, viszont szűk lehet a sunájuk :D
Azokkal az izmos combokkal, váááá, bele se merek gondolni :D
6/8 anonim válasza:
Csupa csont és bőr mindegyik. A teltebb lányok jobban néznek ki. (Bár vannak nagyon szép vékony csajok is.)
7/8 anonim válasza:
vannak ilyen ismerőseim. én lány vagyok. nagyon jó combjuk és fenekük lesz a sok koritól és szárazedzésektől. amint láttam a mellük megmaradt.
8/8 anonim válasza:
Sokuk nagyon-nagyon szép (Kiira Korpi, Yuna Kim), az egész mozgáskultúrájuk nagyon szép, vékonyak, de izmosak is egyben.
Bár sokuk étkezési zavarokkal küzd, ebben a sportágban, meg az RG-ben, tornában, nagyon gyakori sajnos hogy nincsenek megelégedve a súlyukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!